Recenze: Batiste Fragrance Floral Essences suchý šampon pro všechny typy vlasů

9. april 2017 at 6:05 | Calistka |  Recenze kosmetiky
Kdy jsem nesvá? Abych k tobě byla upřímná, tak právě v tuto chvíli, protože mě mírně tlačí časem a já si nestíhám pomalu ani umýt vlasy, a právě proto vzniká dnešní recenze! Dáme si totiž článek o suchém šamponu značky BATISTE, který mám doma už docela dlouho.

Tento šampon jsem si koupila tak nějak na slepo, dlouho jsem vybírala, protože Batiste má opravdu docela hodně druhů na výběr. Nakonec jsem zvolila Fragrance Floral Essences suchý šampon pro všechny typy vlasů, který nemůžu ale ve všech směrech úplně pochválit.


Co mě u šamponu totiž mrzí je hlavně vůně, čekala bych, že suchý šampon bude nějak vonět, a zvláště pokud se jedná o nějaký květinový. Bohužel tomu tak není šampon totiž vůbec vůni květin nemá ba naopak docela nepříjemně chemicky zapáchá. Takže pokud jde o parfemaci tak za mě bohužel jdou body do mínusu.


Jelikož jsem byla docela dlouho blondýna nějak jsem neřešila, zda mi zůstanou na vlasech bílé fleky, protože stejně vidět nešly, najednou jsem ale bruneta a co se stalo? Vlasy mívám po použití občas u kořínků a na temeni hlavy s bílým povlakem, který musím vyčesávat opravdu docela dlouho. Nakonec se mi ovšem suchý šampon vždy podařilo dostat z vlasů dolů.



Co ale musím velmi vyzdvihnout a pochválit je to, že šampon mám opravdu doma už dlouho a příležitostně ho používám. I tak mi ovšem přijde, že ho stále nějak neubývá za což jsem samozřejmě velmi ráda. Takže bonusové body za obsah, šamponu ve spreji bylo asi docela dost.

A jak jsi na tom ty? Používáš ráda a často suché šampony? Jak často si myješ vlasy?
 

2 people judged this article.

Comments

1 Zuzulet Zuzulet | Web | 9. april 2017 at 16:14 | React

Tak ja osobne suchý šampon nepoužívam vôbec a na moje vlasy len ťažko by sa dal nájsť nejaký, lebo aj keď si kupujem normálny šampon tak si musím hodne dlho vyberať kým nájdem ten môj správny ktorý potrebujem na moje vlasy. Čo sa týka tak skoro každý deň, keď sa to tak vezme, lebo práci či po rannej alebo nočnej si vždy umyjem vlasy :)

2 Daisy Daisy | Web | 10. april 2017 at 10:27 | React

Já mám do Aussie a ten tedy voní nádherně. Každý můj krok provází krásná příjemná vůně :).

3 Wnaty Wnaty | Email | Web | 10. april 2017 at 11:31 | React

Suchý šampon vůbec nepoužívám, není mi to příjemné. To vlasy raději sepnu tak, aby to nebylo vidět, nebo umyju.
Jinak tyto suché šampony bývají docela chválené, tak jsem z tvého hodnocení celkem překvapená.

4 i-love-writing i-love-writing | Web | 10. april 2017 at 15:38 | React

No a zrovna ten mám doma! :D  :D  :D
Ne, teď vážně, já o tom předtím nevěděla, že jsou, protože kdysi byly trošku jiné.
A pak jsem na to náhodou narazila. A tak jsem si koupila, menší balení na zkoušku. No zdálo se to lepší, tak jsem si řekla, že koupím větší, a vzala jsem zrovna tento...A co jsem zjistila, že lepší přeci jen je nakonec, od nich ten třešňový.
Dobře sedí, i hezky voní. A abys tam neměla to bílé. Někde jsme četla takový trik...nastříkáš to zdálky, pak trochu prohrabeš prsty, vezmeš ručník, a lehce si vlasy jak bych to řekla přesně řekla, projedeš s tím ty vlasy, ale moc ne asi, abys to zase nedala vše pryč.
Jinak ono tyhle šampóny, jsou opravdu jen na krátko. To znamená, když fakt spěcháš a nestíháš se umýt a podobně.
Na stálo, to prostě není, mohly by se po něm ničit vlasy. ;-)
Já třeba, už si je nedávám moc.
Jen opravdu, když je potřeba.

[3]: Taky to někdy tak udělám(když nemám čas, nebo se mi fakt nechce), že si je sepnu, aby to nebylo vidět. :-D

[1]: Hmmm to někdy taky mívám problém, najít správný šampón. :-? Už, ani nevím kolik přesně jsem jich vyzkoušela. :D

5 Eliss Eliss | Web | 10. april 2017 at 19:09 | React

Odradila mě teda ta vůně, jinak pěkně napsaná recenze!

6 Ronnie Sparks Ronnie Sparks | Email | Web | 10. april 2017 at 19:59 | React

Nejraději mám oriental, tento jsem měla a byl úplně jiný než oriental. Tento mi dělal bílý povlak na vlasech :-)

7 - monika - - monika - | Web | 15. april 2017 at 13:56 | React

... suchý šampon používám občas, měla jsem od avonu, ted mám právě od batiste, koupila jsem dva, jeden ten třešnový a druhý byl právě tento, ale nejsem s něma spokojená ...

New comment

Log in
  Don't you have your own web yet? Create it for free on Blog.cz.
 

Actual articles

Advertisement