Recenze: Trio classic paletka očních stínů

31. july 2014 at 12:46 | Calistka
"Vyzkoušejte zapečené oční stíny Trio od MeMeMe. Každá barevná variace je vytvořena na každodenní nošení. Kolekce Trio classic očních stínů od MeMeMeje inspirovaná nadčasovými barevnými variacemi. Tyto kombinace stínů vždy byly, jsou a budou módní." Takto zní popis výrobku z e-shopu artofvisage.cz, který se ke mně dostal a jak s ním souhlasím?

Vytvoř si i ty kouřové líčení pomocí těchto stínů Smokey Eyes.

Malinké balení stínů značky MeMeMe se třemi základními barvičkami. Ke mně se dostala verze "Smokey eyes" za což jsem ráda, protože toto je jedno z mála líčení, které se hodí téměř na každou příležitost. Nazvala bych to tedy takovou univerzální paletkou, kterou by doma měla mít každá slečna! Více najdete v celém článku...


Něco na úvod o těchto očních stínech už tedy víte, ale pojďme je prozkoumat do hloubky, jak se mi osvědčily? Jaké budou kladné a záporné stránky dnes?

Začneme opět stránkou kladnou!
+ Balení - nemám, co bych mu vytkla je krásné, obyčejné, malé a především skladné. Stíny se vlezou i do těch nejmenších plesových psaníček což je velké plus.
+ Sladěné odstíny - na výběr máte z pěti druhů těchto stínů a v každém se nacházejí tři slazené odstíny pro dokonalé kouřové líčení.
+ Pigmentace, barva - stíny mají prostě nádherné barvy, které se na očích velice krásně lesknou! Není, co dodat za mě velké plus!
+ Cena - cena stínů je 169 Kč pro někoho je to méně pro někoho více, já jsem na rozpacích, ale v drogerii za tuto cenu nekoupíte stíny v podobné kvalitě, kde by byly tři odstíny.

No a jdeme na zápory!
- Aplikátor - věc, která mi u stínů hodně chybí je bohužel aplikátor. Stíny mají sice skvělé balení, ale štěteček už se tam nevlezl a to je velká škoda za mě mínus!
- Výdrž - samotná výdrž stínů je velice dobrá, ale jen pokud je nijak neporušíte. Tedy pokud si omylem protřete oči, máte celkem problém, protože se stíny začnou rozmazávat.
- Voděodolnost - stíny neslibují a ani se nezmiňují o tom, že by měly být voděodolné což je pro mě velká škoda, protože pak je lepší většinou i výdrž. Proto dávám malé mínus.

A jak tyto stíny působí na Vás?

Závěrem
No a jsme na konci! Nemám už žádné další výhrady, ale ani pochvaly pro tento výrobek. Pokud máte zájem můžete výrobek zakoupit ZDE. Z těchto stínů jsem tak nějak v rozpacích, ale nejsem ani zklamaná, mé nadšení ovšem není ani tak velké, že bych skákala tři metry vysoko, jako to mám ve zvyku. :D

A co Vás ještě čeká?
Krom BB krému a stínu mám v záloze ještě jeden přípravek z toho e-shopu. Recenzi na něj zde naleznete pravděpodobně již zítra. A o co půjde? Aby jste se měli na co těšit dám Vám pouze nápovědu - je to sypké a je to opět dekorativní kosmetika. Do komentářů můžete hádat o co půjde. Zítra se tedy těšte na recenzi plnou kladných hodnocení, protože tento výrobek mě opravdu velice mile překvapil a jen těžko na něm budu hledat chyby!

Připomeňte si také recenzi na BB Cream od značky Eveline, recenzi na tento výrobek najdete ZDE.
 

1 person judged this article.

Comments

1 Patas One Patas One | Web | 31. july 2014 at 21:05 | React

Když jsem to spatřil, říkal jsem si... Proč tam je naše vlajka? =O A pak mi to došlo xD ...

Každopádně bych ti rád doporučil svůj blog ;) Navštívíš mě?

2 Romi Romi | Web | 31. july 2014 at 21:49 | React

pekny clanek s vypadají pěkne :)

3 Zaira | © WebdesignStudio Zaira | © WebdesignStudio | Web | 31. july 2014 at 22:11 | React

No, jak jsem koukala na tu cenu...
No nevím nevím, ale špatně tedy nevypadají. :)

4 Zaira | © WebdesignStudio Zaira | © WebdesignStudio | Web | 31. july 2014 at 22:42 | React

Jé, děkuji za nádherný komentář, jsi zlatíčko! ♥

5 Zaira | © WebdesignStudio Zaira | © WebdesignStudio | Web | 31. july 2014 at 22:50 | React

Hele, já se začnu červenat! :D

6 Soňa Soňa | 1. august 2014 at 7:33 | React

Jééé, tohle znám:)
Objednávala jsem si to přímo na anlgických stránkách u výrobce za 5,5 liber (moje  banka má kurz 35 a pár drobných)...Asi eshop ozkouším, protože se mi to nevyplatí objednávat z uk.
Mememem mají hustý věci:)

7 Calistka Calistka | Web | 1. august 2014 at 9:35 | React

[6]: Souhlasím :) Chtěla bych vyzkoušet i rtěnku :) nemáš s ní zkušenosti? :)

8 Zaira | © WebdesignStudio Zaira | © WebdesignStudio | Web | 1. august 2014 at 9:41 | React

Ahoj,
ano, designy na přání také tvořím, jen teď se mi sešli 3 a tak jsem musela pozastavit objednávku... :)

Přeji hezký den
Zaira

9 denysap denysap | Web | 1. august 2014 at 10:14 | React

vypadají hrozně dobře!!! :)

10 Nela T-trebatická Nela T-trebatická | Web | 1. august 2014 at 11:50 | React

Ahoj, nominovala jsem te na jeden TAG, vice se dozviš na mym blogu http://food-is-my-friend.blogspot.cz/2014/08/tag-liebster-award-cz.html ,pokuď TAG delat nebudeš chtít, nevadi ale byla bych rada pro duvod, proč ne.

11 Calistka Calistka | Web | 1. august 2014 at 12:29 | React

[10]: Jůůů ještě nikdy mě nikdo na Tag nenominoval. Tak uvidíme, určitě zkusím vyplnit. :)

12 Dragell Dragell | Web | 1. august 2014 at 12:32 | React

Pěkné stíny, já bych ani v nich aplikátor neočekávala - většinou bývá pěnový a ten letí do koše. Mně prostě nevyhovuje.

13 Calistka Calistka | Web | 1. august 2014 at 12:48 | React

[12]: Souhlasím, ale přesto bych ho pro rychlo líčení, které hodíš do kabelky uvítala :)

14 Daisy Daisy | Web | 1. august 2014 at 13:18 | React

Ty mám doma a jsou super:)

15 Soňa Soňa | 1. august 2014 at 18:18 | React

[7]: Mám rtěnku EVA, protože mám ráda přirozené odstíny a je boží:)
Mám hrozně suché rty a balzámy mi prostě nevyhovovaly. Tahle slibuje i hydrataci a má takový lehce třpytkatý částečky, takže rty vypadají přirozeně, ale k nakousnutí:)

A mají hrozně super balení (to asi všechny věci od tý značky). Já si ji taky kupovala právě na UK webu a nadchlo mě balení. Jsem ráda, že to konečně někdo prodává v čr a nepředražuje to...budeš recenzovat ještě něco od nich???

16 Em Zet Em Zet | Web | 1. august 2014 at 20:46 | React

Jsou hezké, takové milé minimalistické. Já mám nejraději ale odstíny do hnědo-žluto-oranžovo-šeda. :-D Přesně takovéhle mám - http://www.chicprofile.com/wp-content/uploads/2014/01/Essence-2014-All-About-Sunrise-Eyeshadow.jpg

17 Calistka Calistka | Web | 1. august 2014 at 22:29 | React

[15]: Momentálně nic na recenzi od nich už nemám :( ale možná se ještě něčeho dočkáš :) uvidíme, nic neslibuji. :)

18 Sabina Sabina | Web | 25. august 2014 at 19:36 | React

Já si zamilovala Goddess a Drama - úúúúúžasné stíny
http://eshop.artofvisage.cz/19-ocni-stiny

New comment

Log in
  Don't you have your own web yet? Create it for free on Blog.cz.
 

Actual articles

Advertisement